B&B de Bommelier
/

Genieten in Drenthe 

 

Welkom bij B&B de Bommelier

In het landelijke Roderwolde, in de kop van Drenthe, ligt onze B&B met twee verdiepingen. Beneden is de eigen entree, royale zitkamer met kitchenette. Hier staan een koelkastje en koffie en thee die u kunt gebruiken. De badkamer en toilet bevinden zich ook op de begane grond, die geheel voorzien is van vloerverwarming. Via een houten trap kunt u omhoog naar de slaapzolder. Deze biedt plaats aan maximaal 4 personen.  Er staat hier een ruim tweepersoonsbed en twee losse eenpersoonsbedden. Vanuit de zolder heeft u een weids uitzicht over de tuin en velden. Als u een vroege vogel bent, kunt u hier door de bomen de zon zien opkomen. 

De accommodatie ligt vrij van onze woning en biedt erg veel privacy.  In de woning is in principe alles aanwezig wat u nodig zult hebben aan een verblijf; zoals handdoeken, douchegel, shampoo, koffie en thee. Mocht u vragen hebben of iets aanwezig is, neem dan contact met ons op.

Vanuit de B&B loopt u zo de natuur in, waar een wandelroute begint.  Als u geluk hebt, spot u hier misschien nog wel een ree! Deze lopen hier veel rond en we zien ze zelfs regelmatig in de tuin. 

Roderwolde is een knus, rustig  dorp,  gelegen bij het natuurgebied  de Onlanden en het Leekstermeer. Voor meer informatie over wat er hier allemaal te doen is, kunt u op de pagina bij DE OMGEVING kijken.  

Roderwolde heeft geen openbaar vervoer. Mocht het nodig zijn, is er in overleg wel wat af te spreken.  In het nabijgelegen dorp Roden zijn voldoende winkels, supermarkten en restaurants aanwezig. Ook is hier wel voldoende openbaar vervoer.